AKTIVITEETIT

What to do in Loimaa

Loimaa on Varsinais-Suomessa sijaitseva maaseutukaupunki, jossa tekemistä riittää varmasti jokaiselle.

Me tarjoamme yhteistyökumppaniemme kanssa monipuolisia palveluita, joten pääset lomailemaan juuri haluamallasi tavalla – tutustu kulttuuriin, syö hyvin, koe vauhdin hurmaa tai nauti ihanasta luonnon rauhasta!

Alastaron moottorirata

Koe vauhdin hurmaa, ja varaa ikimuistoinen elämys Alastaron moottoriradalle.

Virttaa Bikes

Haluatko tutustua lähialueisiin omassa tahdissasi? Pakkaa eväät mukaan ja hyppää sähköavusteisen Fatbiken selkään!

Padel

Suuren suosion saavuttanut Padel on sekoitus tennistä ja squashia. Se sopii mainiosti kaikenikäisille ja -tasoisille pelaajille kuntoa kohottamaan. 

Loimaan Keilahalli

Viihtyisien oleskelutilojen ja kahdeksan keilaradan lisäksi Loimaan keilahallilla on mahdollista pelata myös biljardia ja minigolfia. Voit lisäksi järjestää unohtumattomat synttärit, vuokrata saunatilat tai tulla kuuntelemaan livemusiikkia.

Bar & Grill Lanko

Herkullinen ruoka ja rento ilmapiiri kutsuvat nauttimaan niin yksin kuin suuremmallakin porukalla. Kesäisin aurinkoinen terassi palvelee asiakkaita, ja viikonloppuiltaisin pubivisat ja livebändit täyttävät tilan.

Loimaan Panimo

Käsityöläis -panimo maaseudunmaisemissa. Tervetuloa tutustumaan oluen valmistukseen ja maistelemaan tuotteita panimokierrokselle. Paikallisia herkkuja voit ostaa myös mukaasi panimon yhteydessä toimivasta myymälästä.

Vesikoski -talo

Vesikoski -talon alue on jo kauniin tehdasmiljöön takia vierailemisen arvoinen paikka. Tämän lisäksi talon sisälle kätkeytyy useita palveluita, kuten jousiammuntaa, Loimaan teatteri ja kampaamo.

Suomen maatalousmuseo Sarka

Ota selvää, millaista oli työskennellä maaseudulla ennen konevoiman käyttöönottoa ja hyppää aikamatkalle 3000 vuoden taakse tutustumaan maatalouden historiaan.

Tiibetin taiteen keskus

Tule tutustumaan laadukkaaseen ja laajaan kokoelmaan tiibetiläistä taidetta. Taidekeskuksessa on tiibetiläisen taiteen pysyvä näyttely ja vaihtuvia teemanäyttelyitä.

Studio Flow & Go

Tanssistudiosta löytyy tunteja kaikenikäisille tanssijoille. Tasokas ja ajanhenkeä seuraava tanssiopetus kehittää esiintymisvalmiutta ja tukee omaa persoonallista kasvua.

Viihdekeskus Wanha Kanala

Laula, tanssi, kuuntele, syö ja viihdy! Viihdekeskus Wanha Kanala on juhlatila, jonka yhteydessä toimii kotileipomo ja suloinen Tilapuoti. Viihdekeskuksessa järjestetään lisäksi tansseja ja konsertteja.

Kanniston Kotieläintila

Vieraille aidolla vanhalla maatilalla, jota asuttaa kaksisataa eläintä. Luonnonmukaisella tilalla tallustavat alpakat, possut, lampaat ja lehmät. Lisäksi tilalla on useita eri lintulajeja ja suuri kanitarha.

MetsäAnna

Koe luonnon voimaannuttavat ja elvyttävät vaikutukset MetsäAnnan harjoitteilla, luennoilla ja opastetuilla retkillä. Metsämieli©- menetelmä yhdistää mielentaitoja vahvistavia harjoituksia luonnon terveysvaikutuksien kanssa.

Harjureitti

”Pikkulappinakin” tunnettu harjureitti kätkee sisälleen korkeuseroja, kuivaa kangasmetsää ja harjuluontoa. Yhteensä n. 28 km pitkä reitti kulkee pitkin Lounais-Suomen ainoaa yhtenäistä harjujaksoa Säkylänharjun-Virttaankankaan alueella.

Valokuvaaja Suvi Kärkäinen

Haluatko vangita elämäsi tärkeimmät hetket ammattivalokuvaajan lämminhenkisellä avustuksella? Vai haluatko ikuistaa omat kuvasi käsinkosketeltaviksi muistoiksi laadukkailla kuvatuotteilla, kuten valokuva-albumilla ja canvas-taululla?

Taksi Lehtojärvi

Minne matkasi viekin, Lehtojärvi kuljettaa sinut turvallisesti perille. Taksin voi tilata ennakkoon, ja tilattavissa on myös invavarustettu tilataksi.

What to do in Loimaa